5. mai: Kurs – Effektive team

 In Uncategorized

I løpet av en arbeidsdag inngår vi alle, både arbeidstakere og ledere, som en del av forskjellige team. Team eksisterer i ulike varianter og på forskjellige arenaer i arbeidslivet, hjemme og i organisasjonslivet. Team kan være allerede etablerte grupper, eller grupper som settes sammen etter behov, og teamet er gjensidig avhengig av hverandre for å oppnå et gitt resultat. Hva skal til for å skape effektive team som gir gode resultater og merverdi for organisasjonen? Vi presenterer noen av erfaringene fra de siste 40 års forskning innenfor fagområdet om hvordan vi bør utvikle effektive team.

 

Kursinnhold:

Gjennomgang av de fem hovedpunktene, forankret i forskning om team, på hva som kjennetegner effektive team. Gjennomgang av de utfordringer et team står ovenfor, hva slags faktorer som påvirker prestasjoner og hva som konkret kan gjøres for å bidra til at et team fungerer mer effektivt. Kurset tar for seg en kombinasjon av forskning, erfaringsutveksling og praktiske øvelser, som vil gi deg økt forståelse og kunnskap om virkemidler som bidrar til effektive team.

Noe av det vi skal trene på:

  • De 5 R-ene til effektive team
  • Erfaringsbasert teamøvelse – hvordan fungerer du egentlig i et team?
  • Erfaringsutveksling

Målgruppe:

Kurset passer for ledere, mellomledere, personalledere og alle andre som ønsker å kommunisere med større gjennomslagskraft.

 

Målsetting:

Deltakerne skal sitte igjen med en bredere kompetanse og forståelse om rundt sin rolle som leder av team.

 

Dato, tidspunkt og sted:

Tirsdag 05. mai 2020, kl. 8:30-15:00

Bedriftshelsetjenesten Mandal – Gismerøyveien 89 i Mandal

 

Pris:

Kr. 4.000 per person (inkludert enkel lunsj).

Som kunde av BHT Mandal, Azets eller Hammon er prisen satt til Kr. 3.500 per person.

Påmelding:

Til pamelding@bht-mandal.no innen 28. april 2020 merk med navn og faktura informasjon.

Recent Posts

Leave a Comment