KOM I FORM – Trening i bedrift

 In Uncategorized

KOM I FORM – Trening i bedrift

Ønsker din bedrift å komme i bedre form?

Bedriftshelsetjenesten Mandal hjelper deg og din bedrift med å komme i bedre form. Gjennom vårt konsept «Trening i bedrift» får dere ukentlig trening med fysioterapeut, enten på arbeidsplassen, utendørs eller i nærliggende lokaliteter.

Trening og fysisk aktivitet på arbeidsplassen er sosialt og morsomt, og gir motiverte og friskere medarbeidere. Dette resulterer i et sunnere arbeidsmiljø og effektive bedrifter, hvor sykefraværet reduseres.

Vi kan også bistå bedriften med kostholdsveiledning ut fra Helsedirektoratets anbefalinger.

Vi skreddersyr opplegg og pris tilpasset den enkelte bedrift!

Ta kontakt med fysioterapeut Tomas Fredriksen Jaabæk på e-post tomas.fredriksen.jaabaek@bht-mandal.no eller telefon 38279070

Recent Posts

Leave a Comment

Informasjon vedrørende koronaviruset

Som følge av koronavirus-situasjonen har BHT Mandal SA vært nødt til å utsette alle planlagte kurs, arbeidshelseundersøkelser, bedriftsbesøk etc. på ubestemt tid.  Dersom du eller din bedrift har behov for bistand kan du kontakte oss på hjemmekontor. Vi kan tilby veiledning, samtaler, møtedeltakelse og lignende via telefon eller digitalt på Skype, Teams og liknende programmer.

Du når oss på mail post@bht-mandal.no eller på telefon 38 27 90 70.

Vi holder oss løpende oppdatert på retningslinjene fra myndighetene og vil tilpasse vårt tjenestetilbud til eventuelle oppdateringer. Følg med på informasjon på vår nettside!

Vennlig hilsen Bedriftshelsetjenesten Mandal