BHT Mandal har lang erfaring med helse og sikkerhet innen landbruket. Vi har samarbeidet med Landbrukshelsen- nå Norsk Landbruksrådgivning, siden 90-tallet.

Norsk landbruksrådgivning har fortsatt en avtale med oss, og deres medlemmer i Norsk Landbruksrådgivning HMS som holder til i “gamle Vest-Agder” får tilbud om en målrettet arbeidshelsesjekk (helsekontakt) fra oss hvert 3. år.

Vi tilbyr også deres medlemmer yrkeshygieniske målinger  og annen rådgivning til en gunstig pris. Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe eller trenger bistand.

 

 

 

 

Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.

Informasjon vedrørende koronaviruset

På grunn av den uavklarte smittesituasjonen i vårt distrikt, har vi i samråd med koronateamet i kommunen bestemt å igjen utsette planlagte aktiviteter i som medfører fysisk kontakt. Dette inkluderer arbeidshelseundersøkelser (AHU).  Yrkesvaksinasjon og influensavaksinasjon gjør vi fortsatt.

Vi bistår våre medlemmer med råd og veiledning vedrørende smittereduserende tiltak. Dersom din virksomhet har behov for bistand fra oss ta kontakt på post@bht-mandal.no eller telefon: 38 27 90 70.

Dersom dere har andre utfordringer eller spørsmål kan dere selvsagt fortsatt kontakte oss!